vickanholly

nystart

Publicerad 2014-01-13 23:39:26 i Allmänt,

Lugnt och försiktigt så tänker jag försöka blogga lite igen, ska fösöka lägga upp lite av mina skisser, tavlor och andra kreativa utspel, om jag bara lyckas lära mig lite hur allt går till. Alla tips är välkomna :)

Min första fråga är (och jag räknar iskallt med att jag redan/fortfarande har läsare:) ) hur rotera jag min min profilbild?
Som ni ser är den felvänd, alla bilder jag laddat upp kommer åt fel håll, även om de är rättvända i datorn.Kommentarer

Postat av: Jemima

Publicerad 2014-01-14 06:08:14

Yeey va kuuuul! :D du kan nog behöva rotera bilden i ett redigeringsprogram för att det ska vändas rätt. Gå tex in på picmonkey.se/com klicka på upload uppe i mitten och sedan exposure tror jag. Där finns ett alternativ att rotera bilden och sedan sparar du den som en ny fil. Borde fungera! Kram!!

Svar: tack!!! ska testa det. Du får peppa mig å fortsätta blogga nu då :) puss
vickanholly

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

vickanholly

Holly Viktoria Teglund är mitt fullständiga namn. Jag bor med min man Samuel och mina två barn Algot 3 år och Charlie 1 år 4 mån. Jag är mammaledig sedan snart tre år tillbaka. Är fullt upptagen med att ta vara på livet och familjen men vill göra ett seriöst försök att dokumentera delar av mitt liv. Vill lägga fram att jag inte är någon hejjare på datorer odyl. men jag vill gärna lära mig mer. Håll till godo!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela